Søde og sjove Boba Fett figurer og legetøj

Boba Fett er uden tvivl en af de mest ikoniske Star Wars-figurer. Derfor elsker samlere at samle alle typer Boba Fett hjelme. De er elsket af alle, og alle af dem ønsker at være forbundet denne cool karakter. Du kan give bobble hoveder til dine børn for at hjælpe dem med at nyde det bedste af bobbleheads.

Boba Fett Bobble Heads er forskellige fra andre Bobble Heads

Boba Fett Bobble Heads er ikke relateret til Star Wars figurer som de andre. Disse boble hoveder, som formodes at repræsentere Boba den ægte vare, er yderst detaljerede og realistiske. Disse hjelme er så skræmmende, at du måske føler dig nervøs. Hjelmen udsender pulser og kan nedsænke hele kroppen i en sky af BBeneye. Disse hjelme og figurer er ekstremt vandafvisende og kan brydes. Du kan tage dem udendørs for enhver aktivitet, og de vil ikke blive beskadiget.

Denne Boba Fett hjelm har en unik funktion, der er værd at nævne. Disse hjelme vil altid minde dig om, at din Boba er speciel og unik, hver gang du ser på ham. Det er muligt at foregive, at du kigger på din hjelm med kun en lille forskel. Denne hjelm har en optisk illusion. Disse hjelme kan producere dobbeltsyn på grund af hjerneaktivitet.

Dobbeltsyn kan føre til mange problemer med almindelige hjelme. Dobbeltsynshjelme giver dig dobbeltsyn, hvilket er en nødvendighed for at køre. Disse dobbeltsyn hjelme er så afslappende, at de kan bidrage til at sætte din hjerne til at sove. Dette gør din hjerne mere aktiv og giver dig mulighed for at tænke klart i længere perioder.

Disse dobbelte vision figurer blev skabt med masser af teknologi og forskning. Disse hjelme omfatter en billedsensor og en 3D-adapter. Billedsensoren bruges til din fordel ved at forhindre genkendelse af billeder fra langt væk. 3D-billedadapteren kombinerer derimod hjelmens billede med den virkelige verden. Du kan se hjelmen i det virkelige liv og ikke gå glip af et sekund af handlingen.

Disse er nogle af de mest populære brugerdefinerede Boba Fett hjelme.

Custom Boba Fett Speed Tribe hjelm:

Denne hjelm er miniature Boba Fett’s sne goggle. Hjelmen har naturinstinktbeskyttelsesfunktionen, der hjælper med at forhindre skade på øjnene, hvis de er i fare. Hjelmen har også en Thruster pad, der øger hastigheden og gør den lettere. Denne hjelm giver dig mulighed for at flyve frit og glider i loftet.

Brugerdefineret Boba Fett Klon Trooper Hjelm:

Ligesom de andre har denne hjelm mange funktioner. Medaljonen er lavet af vaskbar plast, mens visiret kan udskiftes, og ørestykkerne er aftagelige. Visir kan vendes op eller ned for at afsløre darklinks. Custom Boba Fett leveres med en jet pack og en laser kanon. Han har også åndedrætsværn, Technogel, og Falcon øjne.

Boba Fett Kejser Mand Karbonit Hjelm:

Hjelmen har en karbonitmaske, der ligesom alle de andre giver større komfort. Det er let, har et stort visir og fremragende luftstrøm. Special tube design bruges i ansigtsmasken. Det afsondrer luften og tillader luften at flygte gennem næsen. Dette opnås ved at indånde en masse luft. Huden bliver mere behagelig, og temperaturen stiger. Rørdimensioner er 15,5″lange, 5″ brede og 1,25″ tykke.

Star Wars Klon Trooper Hjelm

Star Wars Clone Trooper Hjelm erstatter skændsel klon trooper hjelm. Hjelmen er en voluminøs hjelm, der har et åndedrætsrør. Dette reducerer hjelmens støjniveau med ca. 70%. Klon trooper hjelm har en justerbar okular, der kan tændes og slukkes. Pointblank er cirka 30 meter væk.

Brotherlee hjelme (Brother Spears).

Disse hjelme er film prop reproduktioner og vil pop åbne, når du trykker på håndtaget. Disse hjelme er af høj kvalitet og meget funktionelle. Velcroen, der holder hjelmen på plads, kan fjernes fra toppen.

Skriv kommentar