Sådan downloader du lydbøger til dine IOS-enheder

Hvis du har et ubegrænset kreditkort og en pålidelig internetforbindelse, er den enkleste måde at downloade lydbøger lovligt at bruge et softwareprogram, der udfører en søgning efter lydbøger og derefter downloader de bøger, der matcher dine valg. Dette kan gøres lige fra bekvemmeligheden i dit hjem, i din egen tid og på din egen fritid. Følgende er mere information om denne downloadindstilling, og hvordan den fungerer.

Der er en række forskellige applikationer, der kan bruges til at downloade lydbøger. Et eksempel er Audiobooks + Nook-applikationen, som er tilgængelig gratis i iTunes Store. Når du downloader lydbøger til din computer, kan du føje dem til dit bibliotek, der kan downloades, ved at registrere dine loginoplysninger i programmet Lydbøger+Nook.

Du kan også downloade lydbøger til din smartphone. Nogle smartphones tilbyder biometri for at logge ind på internettet. Hvis din smartphone har adgang til internettet via mobilnetværket eller via Bluetooth, kan du downloade lydbøger direkte til din smartphone ved hjælp af denne metode. Dette er ikke altid tilgængeligt, men hvis du har en smartphone, der understøtter dette, kan du tilføje lydbøgerne til dit eksisterende bibliotek. En lignende mulighed er tilgængelig med computere, hvor du kan synkronisere dine filer via internettet og derefter downloade lydbøger direkte til din telefon.

De fleste mennesker foretrækker at downloade lydbøger til deres ios-enheder. Dette skyldes de afspilningsfunktioner, der er indbygget i enheden. De seneste iPods er blevet gjort tilgængelige i et medieafspillerformat og kan derfor bruges til at lytte til lydbøger. Hvis du har en ældre model iPod, vil du opdage, at der ikke er nogen medieafspiller app på din enhed. I dette tilfælde skal du downloade lydbøgerne til din computer og derefter overføre filerne til din ios-enhed.

Der er flere grunde, der kan gøre det umuligt for dig at downloade lydbøger til din smartphone. Først og fremmest kan filstørrelsen på lydfilerne være for stor til din smartphone. Det andet problem, der kan forhindre dig i at downloade lydbøger til din ios-enhed, er, at du ikke har en kompatibel lagerenhed til din smartphone. Hvis du rejser eller vil læse lydbøger, mens du rejser, kan du overveje at downloade dem til din computer først og derefter overføre dem til din smartphone.

Mange mennesker i dag foretrækker at lytte til bøger på deres iPads, snarere end at bruge deres sædvanlige lytteenheder som mp3-apparater eller øretelefoner. Det er muligt at downloade lydbøger til din eller enheden ved hjælp af en iTunes-fil. Det er dog vigtigt at sikre, at du har den rigtige fil, og at du har læst vilkårene og betingelserne for din tjenesteudbyder, før du begynder at downloade lydbøger til dine IOS-enheder.