Oprette din liste med JV Giveaway Events

Fleksibilitet er en af de største styrker ved internetvirksomheder. En online-forretning kan køres på en blog eller en hjemmeside. Vi vil bruge en enkel måde at opbygge og vedligeholde listen på.

Practical jokere råder dig ikke til at give væk en gave. For at få folk til at tilmelde sig dine e-mail-lister og opbygge en stærk e-mail-liste, skal du give væk noget i ny og ny. Andre tilmelder sig din e-mail-liste, hvis de har en årsag. De har også mulighed for at afmelde sig.

Vi vil bruge en giveaway begivenhed til at gøre dette. Vi vil bruge en giveaway begivenhed til at lancere eBøger. En giveaway begivenhed er en kortsigtet begivenhed, der tilbyder en præmie for folk, der tilmelder sig for at downloade deres e-bøger.

Mange mennesker går simpelthen til Google for at uploade deres værdifulde indhold og et link til deres tilmeldingsside. Dette er en måde at tilskynde læseren til at gemme indholdet uden at betale nogen penge.

Selvom denne taktik er meget rentabel, kræver det planlægning og forskning. For at få folk til at tilmelde dig, skal du komme med et incitament. Du skal gøre din gave synes høj værdi. Hvis du ønsker at oprette en postliste, skal du have en form for webhosting (eller et medlemswebsted).

Det tager tid at opbygge en liste. Det er en kendsgerning. Du skal være strategisk. For at administrere dine gaver begivenheder, skal du planlægge.

Når du har bygget din liste, skal du promovere giveaway-begivenheden. En side om begivenheden er en af de mest enkle og naturlige måder at fremme din giveaway.

Du vil fremme begivenheden ligesom en normal affiliate. Ligesom enhver normal affiliate, skal du medtage links til gaven i indholdet.

Dernæst generere kundeemner eller tilmeldinger ved hjælp af din unikke affiliate link. Det er umuligt at sende tusindvis af mennesker til begivenheden. Din liste er din bedste ven. De bliver nødt til at finde din giveaway begivenhed.

Leads Capture side også kendt som squeeze side er, hvor du vil fange dine kundeemner og trafik. Nu hvor du har al den trafik, du ønsker, hvad skal du gøre? Siden Hent kundeemner er en salgstragt til din e-mail-marketingliste. Det er her, du lægger dine penge.

Det er vigtigt, at du klart angiver din gratis gave til Barnes and Noble, ebookz og softwareabonnenter, så de kan forstå det og træffe en beslutning.

Din lomme karisse sendes til din autoresponder, når din udsigt har bekræftet, at de ønsker at modtage din gave. Din gave sendes nu af responderix, og din kunde modtager dit produkt.

Det er vigtigt at fortælle din liste, hvad de vil gøre for deres gave. Hver person vil have forskellige præferencer, og du vil have dem alle til at vælge den bedste gave. Det er muligt at give væk en gave, hvis du har et produkt, der er meget populært online.

Dette er en kedelig opgave, men hvis din liste bygning kampagne allerede gør dig penge, behøver du ikke at gøre det. Du skal være opmærksom på reglerne for, hvad du kan give væk, og hvordan du får din liste til at skille sig ud fra andre.

Skriv kommentar