I nærheden af den engelske Premier League

Sådan laver du Fantasy FootballREM’s Hold på EPL

En rekord 19 nye ledere tog deres plads i denne sæson Premier League. Den nye Fantasy Premier League er nu på vej.

FFL har givet en stor sum penge til The Fantasy Premier League i løbet af den seneste måned. FFL indførte også nye regler, der giver ledere mulighed for at spille en rolle i ligaen. Disse regler omfatter udfylde for visse ‘forgudede’ positioner, der bruges til at kræve et vist antal spillere per kamp.

Scoringsformen har set en masse nye roller introduceret i de sidste to uger. Disse spænder fra ‘Starting Eleven’ til at holde Jabulani bold til forsvar til frispark takers, at en lang række andre rolletyper. Med så mange forskellige kombinationer og omkostningerne ved hver enkelt stigende, er det svært at se nogen anstændig gratis måltid mand at kunne komme væk i aften.

Med så mange pengemaskine outfits i øjeblikket i Premier League kan du huske en sætning først udtalt i 1960’erne.

Fantasy Premier League kan være den samme. Og det er altid enten på dagen ….

Beslutningstidspunktet

Hvis du er en FPL Mapper, kan du drage fordel af disse nye regler for at få dit navn i en liga for fantasy Premier League. Du behøver ikke glemme ugerne. Handlingen er tilsyneladende går baglæns til dig mere end de fleste …. betyder nu er din “tid til at træffe beslutninger”. Det er ikke kun, at beslutninger er nyttige til at afgøre, hvem der bliver forfremmet eller ned, men det bliver også mere tydeligt, hvordan en manager kan påvirke resultatet af en kamp. I nogle tilfælde kan din helt være din fjende.

Andy Johnson var kampen uge 14 rollemodel. Andy var en del af Englands elite trup fra det øjeblik han sluttede sig til de internationale rækker. Han havde været medlem af Englands hold siden EM 1996. Dette gjorde ham til centrum for megen påtegning interesse. Uden den viden, vil oplevelsen mangle. De strejkende vil alle løbe rundt med en bold, ikke ser over-awed eller alt for bestukket. Andy er i stand til at lave de rigtige aftaler og vælge den rigtige by for ham at repræsentere, så nøglen er på hans side. Han bliver nu nødt til at vælge, hvem fra hans trup skal bære den røde af Liverpool farver. Det er tvivlsomt, at han vil tillade alle, der er i stand til at kvalificere sig til EM 2008-finalen.

Andy kunne udvide sit spillehold til at omfatte Steven Gerrard. Det er en simpel beslutning. Hvis Andy ignorerer Gerrard og bringer Michael Owen, så er det tilbage til erhvervslivet … Det var en fejl, der kostede England den vitale andenplads i Euro ’96.

Fantasy Premier League ledere arbejder hårdt for at gøre livet lettere for sig selv, mellem seminarer og kiosker efter weekenden. Fantasien, sæsonbestemte og ugentlige licenser til konkurrenceledere er ikke et problem. Tilmeld dem, så henter de lejligheden på kampugen.

Få ledere indser vanskeligheden eller er villige til at investere den tid, der kræves for at opbygge en elite trup.

“Lidelse” eller “tappe” fra dit sind i sidste ende indhente din, meget gerne dit virkelige liv coach hjulpet. Det er dog langt nemmere at håndtere end tolv ølpakker.

Det virkelige spørgsmål er, “Jeg vil dybt elske min Rwright ‘og” vil donere til velgørenhed “? Dette er, hvad du har brug for i virkeligheden. Glem ikke skjoldet

Skriv kommentar